Tovrstno reklamacijo se opredeljuje v primeru, ko:
- artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet,
- artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana,
- artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane,
- je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Kupec mora o napaki obvestiti prodajalca preko elektronskega naslova maxi.spletnatrgovina@modiana.si in izpolniti reklamacijski obrazec, v katerem poda natančen opis napake.
Kupec mora prodajalcu omogočiti, da izdelek pregleda. Če napaka ni sporna, bo podjetje čim prej, najkasneje pa v roku 8 dni, ugodilo potrošnikovemu zahtevku. Če o napaki obstaja spor, podjetje v enakem roku poda potrošniku pisni odgovor. Pravico do zamenjave artiklov ali vračila kupnine zaradi razloga stvarnih napak natančneje urejajo določila Zakona o varstvu potrošnikov.
Izdelek z napako kupec skupaj z reklamacijskim obrazcem vrne na naslov:

Maxi fashion
Trg republike 1
1000 Ljubljana
s pripisom: za Spletno trgovino
Če je mogoče, bo ponudnik izdelek zamenjal, v nasprotnem primeru pa postopal v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Maxi fashion spletna trgovina pridržuje pravico zavrniti reklamacijo v naslednjih primerih:
- če je neuporabnost artikla posledica nepravilnega ravnanja uporabnika,
- če ni priloženega računa,
- če blago ni bilo vrnjeno v originalni embalaži.


​​​​​​​Prenesi obrazec za prijavo stvarne napake

Za vsa naročila nad 50 € nudimo brezplačno dostavo.
Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije (ki znaša 3,50 €) in GLS (ki znaša 4,50 €).
Kontaktirajte nas na maxi.spletnatrgovina@modiana.si in naše osebje vam bo z veseljem posredovalo številko za sledenje vaši pošiljki ter povezavo, preko katere lahko pošiljki sledite na spletni strani GLS ali Pošta Slovenije.
Osebni prevzem v trgovini je brezplačen. Po oddanem naročilu bomo naročeno blago pripravili v najkrajšem možnem času ter vas obvestili preko telefona (030 770 000), da vas naročilo čaka v blagovnici Maxi fashion Ljubljana za osebni prevzem. Blago boste lahko prevzeli v 1. nadstropju, na blagajni oddelka ženske konfekcije.
Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je trenutno mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.
Od dneva, ko prejmete obvestilo, da je naročilo pripravljeno za osebni prevzem, vas bo v blagovnici Maxi fashion Ljubljana naročilo čakalo 14 koledarskih dni.
-Da, naročilo lahko prevzame nekdo drug, vendar nas o tem predhodno obvestite s klicem na telefonsko številko 030 770 000 (od ponedeljka do petka, od 9.00 do 16.00) ali po e-pošti na naslov maxi.spletnatrgovina@modiana.si.
Ne, osebni prevzem je mogoč samo v poslovalnici Maxi fashion Ljubljana.