Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Za osebni prevzem v trgovini vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago pripravljeno za prevzem. Prevzemno mesto ponudnika je pri blagajni, v prvem nadstropju poslovalnice Maxi fashion,
Trg republike 1, 1000 Ljubljana.

V kolikor naročnik blaga ne prevzame v roku 14 dni od prejema obvestila, da je blago pripravljeno, se šteje, da je preklical naročilo. V primeru, da se naročnik pravočasno odloči za preklic naročila, mora prodajalca o tem nemudoma obvestiti preko elektronske pošte na naslov maxi.spletnatrgovina@modiana.si. V primeru odpovedi naročila oz. da je naročilo že odpremljeno, pošiljko uporabnik zavrne dostavni službi.

V Sloveniji je čas dostave za večino pošiljk en delovni dan, pri čemer pa se ta lahko podaljša zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti,...).
Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini, je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino v primeru nakupa nižjega od 50 evrov. Strošek dostave ob nakupu do 50 evrov je preko Pošte Slovenije 3,50 evrov, preko GLS-ja pa 4,50 evrov in se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu, ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki. Pri nakupu nad 50 evrov so stroški pošiljanja brezplačni.

V primeru, da vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam Pošta Slovenije v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu, in načinu, kako ga prevzamete. Če plačate po povzetju, vam izbrana dostavna služba za plačilo s kartico praviloma ne zaračuna provizije. Morebitno provizijo dostavni službi pri plačilu s kartico plača kupec, ne glede na višino nakupa.
​​​​​​​
V primeru, da kupca ki je blago plačal vnaprej, ob dostavi pošiljke ni doma, mu GLS ponuja alternativo:
- dostavo v vaš najbližji GLS Paketomat (delujejo 24/7, plačilo s plačilnimi karticami brez provizij in skritih stroškov),
- dostavo v GLS PaketnoTrgovino (OMV, Petrol, Tobačna 3DVA, BigBang,...),
- dostavo na sekundarni naslov (npr. v službo ali drugam).
​​​​​​​
V primeru GLS dostave kupec lahko sledi paketu na spletni strani GLS Track&Trace.