Spletna trgovina Maxi fashion spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec s prodajalcem lahko poveže preko spodnje telefonske številke:
030 770 000 - za vas smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 9:00 in 16:00 uro po elektronski pošti na maxi.spletnatrgovina@modiana.si.

Pritožba se odda prek e-poštnega naslova maxi.spletnatrgovina@modiana.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Prodajalec se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si prodajalec prizadeva, po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Za vsa naročila nad 50 € nudimo brezplačno dostavo.
Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije (ki znaša 3,50 €) in GLS (ki znaša 4,50 €).
Kontaktirajte nas na maxi.spletnatrgovina@modiana.si in naše osebje vam bo z veseljem posredovalo številko za sledenje vaši pošiljki ter povezavo, preko katere lahko pošiljki sledite na spletni strani GLS ali Pošta Slovenije.
Osebni prevzem v trgovini je brezplačen. Po oddanem naročilu bomo naročeno blago pripravili v najkrajšem možnem času ter vas obvestili preko telefona (030 770 000), da vas naročilo čaka v blagovnici Maxi fashion Ljubljana za osebni prevzem. Blago boste lahko prevzeli v 1. nadstropju, na blagajni oddelka ženske konfekcije.
Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je trenutno mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.
Od dneva, ko prejmete obvestilo, da je naročilo pripravljeno za osebni prevzem, vas bo v blagovnici Maxi fashion Ljubljana naročilo čakalo 14 koledarskih dni.
-Da, naročilo lahko prevzame nekdo drug, vendar nas o tem predhodno obvestite s klicem na telefonsko številko 030 770 000 (od ponedeljka do petka, od 9.00 do 16.00) ali po e-pošti na naslov maxi.spletnatrgovina@modiana.si.
Ne, osebni prevzem je mogoč samo v poslovalnici Maxi fashion Ljubljana.