Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR).

Z nakupom v spletni trgovini soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in uporabljamo izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje potrditve naročila, računov, reklamacij) ter jih posredujemo dostavni službi za potrebe izpolnitve dostave naročenega blaga. Izključno s privolitvijo kupca, se podatki lahko uporabijo za pošiljanje informativnega gradiva.

Prodajalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Podatki kupcev v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi kupec sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

politika uporabe piškotov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

o piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ko jo obiščete, naloži v vaš spletni brskalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

uporabljeni piškotki

VrstaIme piškotkaTrajanjeNamen
Sejni            pagesession                            do konca seje                omogoča delovanje spletne strani
SejniXSRF-TOKENdo konca sejeomogoča delovanje spletne strani
Lastnicookie_consent30 dnishranjevanje odločitve o uporabi piškotkov
Zunanji    _ga, _utma, ..., _utmz    do 2 letiGoogle Analytics statistika ogledov spletne strani
Obiskovalec lahko svojo privolitev za uporabo posameznih piškotkov kadarkoli umakne s klikom na gumb "Odstrani privolitev". Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje nekaterih funkcionalnosti spletne strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

upravljanje piškotkov v brskalniku

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, po poteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili, vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale pravilno.
null