15,99 €

Vlažilna micelarna vodica 3 v 1

Vlažilna micelarna vodica 3 v 1, 200 ml, Za suho in zelo suho kožo, tudi občutljivo.Odstrani ličila, očisti, mehča kožo. Za obraz in oči Vlažilna micelarna vodica s cvetno vodo damaščanske vrtnice čisti kožo in odstranjuje ličila z obraza in oči. Obogatena je s kompleksom Skin respect 100 % rastlinskega izvora, ki pomirja suho in zelo suho kožo, ji prinaša več udobja in spoštuje njeno naravno ravnovesje. Kožo pušča svežo in mehko, čutila pa očara s svojim nežnim vonjem po vrtnici. NAVODILO ZA UPORABO-LEPOTNI NASVET : Čiščenje kože in odstranjevanje ličil je prvi in bistveni korak v vaši rutini nege kože! Micelarno vodico z bombažno blazinico nanesite zjutraj in/ali zvečer na obraz, oči in ustnice. Ponavljajte dokler blazinica ni čista. Ni treba izpirati. SESTAVA : AQUA/WATER, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PENTYLENE GLYCOL, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM GLUCONATE, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, CETRIMONIUM BROMIDE, XYLITOL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL [N4106/A]

Art: 3482488 / VN051201--

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh.
Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Za osebni prevzem v trgovini vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago pripravljeno za prevzem.
Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini, je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.
Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino v primeru nakupa nižjega od 50 evrov.
Strošek dostave ob nakupu do 50 evrov je preko Pošte Slovenije 3,50 evrov, preko GLS-ja pa 4,50 evrov in se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu,
ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki.
Pri nakupu nad 50 evrov so stroški pošiljanja brezplačni.
Več informacij lahko najdete TUKAJ
Kupec lahko v 14 dneh po prejemu blaga prodajalcu pisno sporoči, da odstopa od pogodbe.
Kupec mora blago vrniti prodajalcu nemudoma oz. najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).
Izdelki morajo biti vrnjeni v takšnem stanju, v kakršnem so bili prejeti, upoštevaje ravnanja, ki so nujno potrebna za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.
Izdelki ne smejo biti nošeni ali oprani, ne poškodovani, imeti morajo original obesne etikete.
Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov, ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe.
Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
Več informacij okrog vračil najdete TUKAJ
NUXE Very rose Eau Micellaire Hydratante 3-en-1 200 ml
15,99 €