56,99 €

Regenerativna krema Balance

Regenerativna dnevna krema Balance zagotavlja občutno bolj gladko kožo in osveži vsak ten kože z mineralnimi odsevnimi pigmenti, ki kožo tenirajo. Krema lahko izboljša rahlo pigmentacijo kože na obrazu, zmanjša gube zaradi izsušenosti kože in tako zagotavlja živahno, enakomerno polt. Poživljajoči izvlečki zdravilnih rastlin, kot so črna detelja, kalanhoja in njivska preslica, pospešujejo aktivacijo vlage v koži, medtem ko dragocena rastlinska olja iz avokada in oliv podpirajo njeno regeneracijsko moč, jo prijetno ščitijo in negujejo. Regenerativna dnevna krema Balance se hitro vpije in prebudi vsak ten kože. Krema je primerna tudi kot podlaga za ličila. Stanje kože Za zahtevno, zrelo kožo.

Art: 3297090 / 420003483-0-0

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh.
Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Za osebni prevzem v trgovini vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago pripravljeno za prevzem.
Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini, je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.
Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino v primeru nakupa nižjega od 50 evrov.
Strošek dostave ob nakupu do 50 evrov je preko Pošte Slovenije 3,50 evrov, preko GLS-ja pa 4,50 evrov in se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu,
ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki.
Pri nakupu nad 50 evrov so stroški pošiljanja brezplačni.
Več informacij lahko najdete TUKAJ
Kupec lahko v 14 dneh po prejemu blaga prodajalcu pisno sporoči, da odstopa od pogodbe.
Kupec mora blago vrniti prodajalcu nemudoma oz. najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).
Izdelki morajo biti vrnjeni v takšnem stanju, v kakršnem so bili prejeti, upoštevaje ravnanja, ki so nujno potrebna za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.
Izdelki ne smejo biti nošeni ali oprani, ne poškodovani, imeti morajo original obesne etikete.
Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov, ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe.
Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
Več informacij okrog vračil najdete TUKAJ
Dr. Hauschka Regenerating Day Cream Complexion 40 ml
56,99 €