16,40 €

Olje črne kumine

Ekološko Olje črne kumine je idealno: - za vse, ki iščejo certificirano ekološko rastlinsko olje, - ker ima očiščevalno in poživljajoče delovanje, - ker deluje na nepravilnosti in vzpostavlja ravnovesje na koži, - ker odlično dopolni očiščevalni negovalni ritual, - za mešano do mastno kožo. Ekološko Olje črne kumine je znano po svojem očiščevalnem delovanju, zato je idealno za nego mešane do mastne kože. To certificirano ekološko in 100-% naravno olje je pridobljeno s prvim hladnim stiskanjem aromatične črne kumine (Nigella sativa). Deluje očiščevalno in poživljajoče, krepi obrambne mehanizme kože, ublaži vnetje in deluje kot naraven antiseptik. Z redno uporabo pomaga izboljšati stanje kože.

Art: 3329066 / 3284410042479--

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh.
Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Za osebni prevzem v trgovini vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago pripravljeno za prevzem.
Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini, je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.
Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino v primeru nakupa nižjega od 50 evrov.
Strošek dostave ob nakupu do 50 evrov je preko Pošte Slovenije 3,50 evrov, preko GLS-ja pa 4,50 evrov in se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu,
ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki.
Pri nakupu nad 50 evrov so stroški pošiljanja brezplačni.
Več informacij lahko najdete TUKAJ
Kupec lahko v 14 dneh po prejemu blaga prodajalcu pisno sporoči, da odstopa od pogodbe.
Kupec mora blago vrniti prodajalcu nemudoma oz. najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).
Izdelki morajo biti vrnjeni v takšnem stanju, v kakršnem so bili prejeti, upoštevaje ravnanja, ki so nujno potrebna za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.
Izdelki ne smejo biti nošeni ali oprani, ne poškodovani, imeti morajo original obesne etikete.
Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov, ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe.
Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
Več informacij okrog vračil najdete TUKAJ
MELVITA NIGELA OIL 50ML
16,40 €