16,40 €

Ekološko Mandljevo olje je idealno: - za vse, ki iščejo certificirano ekološko rastlinsko olje, - ker ima vlažilno, mehčalno in pomirjevalno delovanje, - ker naredi kožo mehko in prožno, - ker pomiri razdraženo kožo in ublaži občutek zategovanja, - ker odlično dopolni negovalni ritual, - ker je primerno za nego dojenčkov in otrok, - ker ima suho teksturo, - za vse tipe kože, še zlasti za suho in poškodovano - primerno tudi kot masažno olje. Certificirano ekološko in 100-% naravno mandljevo olje je znano po svojem mehčalnem in vlažilnem delovanju. Idealno je za vse tipe kože, primerno tudi za nego razdražene, suhe in poškodovane kože. To rastlinsko olje je pridobljeno s prvim hladnim stiskanjem jedrc sladkega mandlja (Prunus dulcis). Pomirjevalno mandljevo olje ublaži razdraženost in občutek zategovanja kože. Koža je navlažena, zmehčana, prožna in čudovito gladka. Olje lepo diši in se hitro vpije ter je odlično tudi kot osnova za pripravo mešanic z eteričnimi olji.

Art: 3329064 / 3284410042394--

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh.
Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Za osebni prevzem v trgovini vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago pripravljeno za prevzem.
Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini, je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.
Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino v primeru nakupa nižjega od 50 evrov.
Strošek dostave ob nakupu do 50 evrov je preko Pošte Slovenije 3,50 evrov, preko GLS-ja pa 4,50 evrov in se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu,
ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki.
Pri nakupu nad 50 evrov so stroški pošiljanja brezplačni.
Več informacij lahko najdete TUKAJ
Kupec lahko v 14 dneh po prejemu blaga prodajalcu pisno sporoči, da odstopa od pogodbe.
Kupec mora blago vrniti prodajalcu nemudoma oz. najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).
Izdelki morajo biti vrnjeni v takšnem stanju, v kakršnem so bili prejeti, upoštevaje ravnanja, ki so nujno potrebna za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.
Izdelki ne smejo biti nošeni ali oprani, ne poškodovani, imeti morajo original obesne etikete.
Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov, ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe.
Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
Več informacij okrog vračil najdete TUKAJ
MELVITA SWEET ALMOND OIL 50ML
16,40 €