13,90 €

Ekološko Kokosovo olje je idealno: - za vse, ki iščejo 100-% naravno in certificirano ekološko rastlinsko olje, - ker nahrani in obnovi suhe in poškodovane lase, - ker ima slastno dišavo, - ker ima večnamensko delovanje, - ker ima naravno suho teksturo, zato na laseh ne pusti mastnega leska, - za vse tipe las. Kokosovo olje, zelo bogato z lavrinsko kislino, lase intenzivno nahrani, obnovi in odišavi s slastno dišavo. Lavrinska kislina, naravno prisotna v kokosovem olju, lasem vrne prožnost in čudovit sijaj! Kokosovo olje je idealno za vse s suhimi ali poškodovanimi lasmi, primerno pa je tudi za vse, ki si jih radi pogosto umivajo. Zaradi vpijanja vode lasje sčasoma postanejo porozni, s tem pa bolj krhki in manj sijoči. Kokosovo olje lasem prepreči vpijanje prevelike količine vode med umivanjem in upočasni razgradnjo keratina.

Art: 3462218 / 3284410045838--

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh.
Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Za osebni prevzem v trgovini vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago pripravljeno za prevzem.
Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini, je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.
Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino v primeru nakupa nižjega od 50 evrov.
Strošek dostave ob nakupu do 50 evrov je preko Pošte Slovenije 3,50 evrov, preko GLS-ja pa 4,50 evrov in se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu,
ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki.
Pri nakupu nad 50 evrov so stroški pošiljanja brezplačni.
Več informacij lahko najdete TUKAJ
Kupec lahko v 14 dneh po prejemu blaga prodajalcu pisno sporoči, da odstopa od pogodbe.
Kupec mora blago vrniti prodajalcu nemudoma oz. najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).
Izdelki morajo biti vrnjeni v takšnem stanju, v kakršnem so bili prejeti, upoštevaje ravnanja, ki so nujno potrebna za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.
Izdelki ne smejo biti nošeni ali oprani, ne poškodovani, imeti morajo original obesne etikete.
Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov, ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe.
Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
Več informacij okrog vračil najdete TUKAJ
MELVITA COCONUT OIL 50 ML
13,90 €